Αυτό είναι το μπάνιο των ονείρων σας

Αυτό είναι το μπάνιο των ονείρων σας

Αυτό είναι το μπάνιο των ονείρων σας

 

Φανταστείτε να ήταν το μπάνιο της οικίας σας ένας πολύ όμορφος, λειτουργικός χώρος ο οποίος να εξυπηρετεί όλη την οικογένεια. Το μπάνιο πρέπει να είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους.

Μήπως κάθε πρωί επικρατεί ένας πανικός για το ποιος θα προλάβει να χρησιμοποιήσει το μπάνιο μιας και εσείς βιάζεστε να πάτε στη δουλειά και τα παιδιά σας στο σχολείο; Υπάρχει λύση και για αυτό. Η ύπαρξη δύο νιπτήρων λύνει το πρόβλημα. Εκτός από λειτουργικότητα προσφέρει και άψογο σχεδιασμό.

 

Τα έπιπλα μπάνιου θα πρέπει να προσφέρουν ασφάλεια για αυτό ακόμα και τα καθίσματα θα πρέπει να διαθέτουν μηχανισμό για αυτόματο κλείσιμο. Έτσι θα αποφεύγονται τα ατυχήματα κατά το κλείσιμο.
Τι πιο όμορφο από μια μεγάλη, γωνιακή μπανιέρα στην οποία να υπάρχει χλιαρό νερό με αφρόλουτρα. Τα μικρά παιδιά τα οποία τρελαίνονται για μπουρμπουλήθρες θα νιώσουν τον χώρο του μπάνιου, ως τόπο παιχνιδιού.

 

Όμως ακόμα και εάν η μπανιέρα αποτελεί έναν «παιδότοπο» για τα παιδιά, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε πως δεν θα προκύψει κάποιο ατύχημα. Η λύση είναι οι αντιολισθητικές ντουζιέρες με κρυστάλλινα τοιχώματα ασφαλείας.

 

Μπορούμε να προλάβουμε και άλλο ένα ατύχημα. Αυτό με το ζεστό νερό. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε θερμοστατικές μπαταρίες για την ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού.
Ακόμα και για την καθαριότητα έχουν προνοήσει οι ειδικοί. Δεν χρειάζεται να γυρνάτε με μια πετσέτα για να παστρέψετε τα νερά μετά από κάθε χρήση του μπάνιου. Τα τοιχώματα των καμπίνων ντους κάνουν το νερό να γλιστρά, δηλαδή να εξαφανίζεται!

 

Συνεπώς εάν σκοπεύετε να κάνετε ανακαίνιση στο μπάνιο σας, προσέξτε τον σχεδιασμό της, αλλά και τα έπιπλα μπάνιου.