Ντουλάπα υπνοδωματίου – Πώς να αλλάξω την πρόσοψη της

ντουλαπες υπνοδωματιου

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την όψη στις ντουλάπες υπνοδωματίου, υπάρχουν πολλές λύσεις, χωρίς να αναγκαστείτε μάλιστα να την βάψετε.

 

Για να υπάρχει μια χρωματική αρμονία σε ένα δωμάτιο θα πρέπει όλα τα έπιπλα σε αυτό να συνδέονται χρωματικά. Δεν μπορεί η ντουλάπα να είναι μαύρη και τα υπόλοιπα έπιπλα, να διαθέτουν ένα άλλο χρώμα το οποίο να μην έχει καμία σχέση με το μαύρο. Εάν εσείς δεν επιθυμείτε να βάψετε την ντουλάπα, τότε σας παραθέτουμε ορισμένες λύσεις.

 

Προμηθευθείτε ταπετσαρία και ντύστε με τα φύλλα της, την ντουλάπα υπνοδωματίου. Στην αγορά θα βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα και μην ανησυχείτε καθόλου, καθώς η ταπετσαρία θα κολλήσει καλά στην ντουλάπα, όπως ακριβώς θα συνέβαινε εάν την βάζατε στον τοίχο. Η αφαίρεση της ταπετσαρίας γίνετε με πολύ εύκολο τρόπο, αρκεί να την βρέξετε με ζεστό νερό και να την τρίψετε. Καλό θα τα όμως πριν αγοράσετε την ταπετσαρία και την βάλετε στην πρόσοψη της ντουλάπας, να έχετε ενημερωθεί για το πώς μπορείτε να την αφαιρέσετε. Μπορείτε να παίξετε μάλιστα με την ταπετσαρία, ντύνοντας και τον απέναντι τοίχο με την ίδια ταπετσαρία.

 

Άλλος τρόπος αποτελεί η αφαίρεση των φύλλων ντουλάπας, τα οποία να αντικαταστήσετε με μια κουρτίνα. Μια τον τρόπο αυτό θα αλλάξει όλο το στιλ του δωματίου.
Τοποθετήστε καθρέφτες στα φύλλα της ντουλάπας. Με τους καθρέφτες το δωμάτιο σας θα μοιάζει ακόμα μεγαλύτερο. Επίσης οι καθρέφτες θα κάνουν το χώρο σας πιο φωτεινό.