Πως να επιλέξεις πάγκο κουζίνας αν έχεις λευκά ντουλάπια

leuka-ntoulapia-kouzinas-min

Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή, και δικαίως, αφού εκπέμπουν έναν αέρα κομψότητας και αστραφτερής καθαριότητας. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε και εσείς λευκά ντουλάπια κουζίνας, ή να ανανεώσετε τα παλιά σας, και να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα έπιπλα κουζίνας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

 

Σε αυτό το άρθρο, οι ειδικοί στο έπιπλο κουζίνας, Dreamy Kitchen μοιράζονται μαζί σας χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε τον τέλειο πάγκο κουζίνας που θα ταιριάξει απόλυτα με τα λευκά σας ντουλάπια.

 

Όποιο και αν είναι το στυλ διακόσμησης της κουζίνας σας — μοντέρνο, ρουστίκ, vintage, μίνιμαλ, μια κουζίνα με όμορφα λευκά ντουλάπια δίνει φρεσκάδα σε κάθε σχεδιασμό. Επιπλέον, προσφέρει μια έξτρα φωτεινότητα στο χώρο που θα λατρέψετε με βεβαιότητα!

Επιλογές πάγκων κουζίνας για λευκά ντουλάπια

leuka-ntoulapia-kouzinas-min

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα πριν κάνετε οποιαδήποτε επιλογή είναι το να καταλήξετε στο αν επιθυμείτε ζεστούς ή ψυχρούς τόνους στη χρωματική σας παλέτα. Το ίδιο σημαντικό είναι επίσης και το συνολικό λουκ που θέλετε να πετύχετε, όπως επίσης και η λειτουργικότητα του χώρου. Για παράδειγμα, η συντήρηση των πάγκων, τα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, οι υφές, η ανθεκτικότητα, κ.α.

 

Δε μας κάνει επίσης εντύπωση πως και ο προυπολογισμός που έχετε στη διάθεσή σας επηρεάζει την τελική σας επιλογή. Ο γρανίτης ή το laminate είναι εξαιρετικές επιλογές πάγκων κουζίνας. Ας δούμε παρακάτω πως θα επιλέξετε πάγκους κουζίνας για λευκά ντουλάπια σύμφωνα με το Dreamy Kitchen:

  • Καταλήξτε σε ένα γενικό σχεδιαστικό στυλ και θέμα για την κουζίνα, και επιλέξτε το είδος των ντουλαπιών και το χρώμα, είτε ανανεώσετε αυτά που έχετε, είτε τοποθετήσετε καινούρια.
  • Επιλέξτε χρωματική παλέτα, και συγκεκριμένα αν οι τόνοι θα είναι θερμοί ή ψυχροί. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να καταλήξετε στο χρώμα των πάγκων κουζίνας ώστε να δημιουργήσετε το απαραίτητο contrast.
  • Σκεφτείτε πολύ καλά το budget σας, και διαλέξτε ένα υλικό πάγκου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας τόσο στυλιστικά όσο και λειτουργικά. 

 

Σε κάθε περίπτωση, τα λευκά ντουλάπια είναι μια υπέροχη προσθήκη σε κάθε κουζίνα και ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε στυλ αλλά και με σχεδόν όλα τα έπιπλα κουζίνας που επιθυμείτε. Διαχρονικά, κομψά, και εκλεπτυσμένα θα συμπληρώσουν την αισθητική της κουζίνας σας, αρκεί να συνδυαστούν σωστά με τους κατάλληλους πάγκους κουζίνας.

Βρείτε τα έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν στις ανάγκες και την αισθητική σας από τους καταλόγους ή το show room του Dreamy Kitchen.

 

επικοινωνήστε μαζί μας